27 Eylül 2011 Salı

foo fighters'tan homofobik babtist kilisesine nanik!


abd'nin "hassas vatandaşlarını" aynı çatı altında toplamış olan westboro babtist kilesi (wbk) ülkedeki lgbt hareketinin hak mücadesinden ve kazanımlarından en rahatsız olan kesimlerin başında geliyor. (bkz: http://www.godhatesfags.com/) öyle ki abuk sabuk yerlerde ya da lgbt hakları meselesinde ağzından olumlu bir bir laf çıkmış herkesleri "yakaladıkları" yerde protesto etmeden duramıyorlar. ancak bu kez ava giderken avlanmışlar.

kendilerini faka bastıran ise dünyaca ünlü rock grubu foo fighters.


olaylar şöyle gelişmiş:

foo fighters kuzey amerika turları için homo erotik bir tanıtım videosu çekiyor. kovboy kılıklı ktir şoförü grup elemanları maço maço yemeklerini yerken sıraları gelince düş almak için kabinlere giriyorlar ve ardından eğlence başlıyor. ortalama muhafazakar bir abd'linin gözünü seyirtecek, ya da kısmı felç geçirmesine neden olacak video evlere şenlik. gözünüzle görmek için şuraya tıklamanız yeterli:
ardından tur kapsamında 19 eylül'de kansas'a gelen grup üyeleri ışık hızıyla örgütlenen kilise üyeleri tarafından
protesto ediliyorlar. lanet ki protesto etmek herkes için hak.

ancak burada kilise üyelerinin beklemediği bir şey oluyor ve ff elemanları tanıtım videosundaki kılıklarına bürünerek dışarı çıkıyor ve bir tır (kamyon da olabilir, videodan anlamadım) üzerinde "keep it clean in" (temiz tut) isimli şarkılarını söylüyorlar. -keep it in clean aynı zamanda "ağzını bozma, efendi gibi dur" anlamına da geliyor.

"koca gece yollardayım, canım çekti birşeyler, sanıyorum erkek şeftalisi yiyesim var." şeklinde sözlere sahip şarkının sonunda solist dave grohl şöyle diyor:

"tanrı amerika'yı korusun! siyah ya da beyaz hatta mor ya da yeşil olman umurumda değil. pensilvanyalı ya da transilvanyalı da olabilirişn. lady gaga ya da lady antebellum (iç savaştan önceki demek), kadınları seven erkek, erkekleri seven kadın, erkekleri seven erkek ya da kadınları seven kadın -hepinizin bildiği gibi bunu izlemeyi seviyoruz. ama şunu söylemek istiyorum: tanrı amerika'yı korusun!"

lgbt hakları destekçisi lady gaga kilisenin 7/24 protesto etmeye doyamadığı bir isim.

daha komiği ise aşağıda izleyeceğiniz videonun sonundan bir yerde kilise üyesi bir kadının "bu şarkıyı sevdim" demesi. (:

ilgilisine not: wbk, ırak'ta ölen askerler için düzenlenen törenlere gidip "tanrı'ya ölen asker için şükürler olsun", "iyi ki 11 eylül saldırıları oldu", "tanrı ibnelerden nefret eder" filan diyen gerzekler topluluğu. bizim kavaf sonrası hortlayan islamcı-liberal-muhafazakar "hak savunucuları"yla örtüştükleri çok nokta var homofobi konusunda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder