19 Eylül 2011 Pazartesi

şok! şok! şok! "mavigözlüdev" kameralarımıza yakalandı!


fakfukfon magazin servisi hz. isa'nın gerçek çilesini ortaya çıkardıktan kısa bir süre sonra sansasyonel bir habere daha imza attı.

servisimizin müdürü ve magazinin usta isimlerinden dalvador sali, kendisinden uzun süredik haber alınamayan "mavigözlüdevi", cihangir firuzağa kahvesi'nde, gözlerden uzak bir köşede tweet atarken görüntüledi.


magazin basını yine geride bırakan sali "mavigözlüdev"i görüntülerken bir an çok heyecanlandığını, ancak gerçek bir profesyonel olduğu için bu tarihi ani elleri titreyerek de olsa kaydetmekten dolayı çok mutlu olduğu söyledi.

yaklaşık 78 yıldır kendisinden haber alınamayan, geçen bunca yıla rağmen hala hayranlarının kendisini hatırladığı gibi sarı saçları ve heybetli görünen "mavigözlüdev"in sigara içtiği dikkatlerden kaçmazken, twitter'da hangi hesabı kullandığı ise öğrenilemedi.

canova'nın sorularını yanıtsız bırakan "mavigözlüdev", yan masada bulunan sırrı süreyya önder'in yanına geçti. 

ikili uzun süre sohbet ederken, "mavigözlüdev" önder'in anlattığı "kundik ile mundik" isimli hikayede çok duygulandığı, murat belge ve fuat keyman ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelen önder'e hak verdiğini söylediği duyuldu. firuzağa kahvesi'nin garsonlarından aldığımız bilgiye göre "mavigözlüdev" hükümet adım atmadan new kids on the blok'un meclis'e gitmemesini söyledi ve blok vekillerini desteklediğini önder'e iletti.


35 çay ve 4 paket kısa samsun içtikten sonra önder'in masasından kalkan "mavigözlüdev" herhangi bir açıklama yapmazken, kendisini gören hayranları "bugün pazar olduğu için izindeyiz, sizi gördüğümüz için çok mutlu olduk" diyerek ağlarken, bazı hayranları da kendisine çay ısmarlamak istedi.


hayranlarına teşekkür eden "mavigözlüdev" taksi ile kahveden ayrıldı.


fakfukfon magazin servisi tuhaf bir his ile sundu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder