23 Eylül 2011 Cuma

once upon a time in españa: almodovar'in kirli geçmişi


efendim hizmette sınır ve sinir tanımayan bloğunuz kısa zamanda magazin dünyasının en ses getiren bloglarından biri oldu. buradan gazi aldık ya, kimse bizi durduramaz.

fakfukfon muhabirlerini yakalamayı arzulayan ünlülerimize avucunuzu yalarsınız deyip hücre şeklinde örgütlendiğimizi hatırlatalım ve yeni flaşlar flaşi haberimize geçelim. 


mevzumuz memleket geylerinin en favori yönetmeni, türkiye'de gey olmanın 10 şartından biri olan pedro almodovar.


efendim, bugünlerde yeni filmi "la piel que habito" ile konuşulan efsanevi ispanyol yönetmen almodovar'in hiç bir yerde görmediğiniz görüntülerini sizlere sunuyoruz.

eski bir glamcı ve punk olan almodovar kankitosu bir diğer efsanevi müzisyen mc namara ile sahneye çıkıyor. ve yeryüzünün en saçma ve eğlenceli şarkılarından birini söylüyor: "suck it to me".





şarkıyı çevirmeyeceğim. bloğun kapatılma riskini göze alamam. hahahahahaha! ama şarkının sex, drug & rock n' roll güzellemesi olduğunu söyleyebilirim sanırım. söyleyebilirim değil mi tib?

bu videoda da ispanyol devlet televizyonunda ciktiklari programda izleyebilirsiniz ikiliyi. ve evet mc namara cigara iciyor. (:





bu haberin ardından bakalım almodovar insan içine nasıl çıkacak? merakla bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder