3 Ekim 2011 Pazartesi

portekiz'de hz. muhammed'e "çirkin saldırı!!!


www.haberfakfukfonum.com sitesi bir skandalı daha ortaya çıkardı sayın seyirciler! ler! ler! ler!

danimarka ile islam alemi arasında yaşanan karikatür krizinin ardından batı bir kere daha peygamberimiz hz. muhammed'i (sav) hedefine aldı. 



bu sefer ki terbiyesizlik ve had bilmezliğin adresi tembelliği ve ahlaksızlığı nedeniyle allah cc'nin ekonomi krizle sürüm sürüm süründürdüğü portekiz! iz! iz! iz! 

www.haberfakfukfonum.com'un sorunlu yazı işleri müdürü nuri gagarin'ın bir iş görüşmesi için gittiği portekiz'in başkenti lizbon'da görüntülediği hz. muhammed'in yüzünün yer aldığı hediyelik eşya olay yaratacak! skandal!


muhammed'in yüzünün resmedilmesinin günah olduğunu bildikleri halde bu densizliğe imza atan hediyelik eşyacı alfredo lusi castro fernandez gonzales figo açıklama yapmaktan kaçınırken nuri gagarin'ın kopardığı yaygara ile dükkanın önünde toplanan müslümanlar basın açıklaması yapmak istedilerse de siesta saatine denk geldiği için açıklamayı öğleden sonra 5'te yapmak üzere dağıldılar.


bu densizliğin cezasız kalmayacağını umuyor, bütün müslümanları gereken tavrı almaya davet ediyoruz. hassas vatandaşlarımız tepkilerini portekiz ürünlerine yöneltebilirler. sözün bittiği yerdeyiz! iz! iz! iz!


haberfakfukfonum.com utançla sundu.! du! du! dumadumadum! 


işte olay! skandal! fotoğraf!







ilgilisine not: bu haberin bir kişiyi, kurumu ya da milleti hedef gösterdiği gibi bir yanlış fikre kapılanlar bize inanmıyorlarsa türkiye gazeteciler cemiyeti'ne sorun, onlar da bunu ifade özgürlüğü olarak değerlendiriyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder