14 Eylül 2011 Çarşamba

flaş haber: isa'nın çilesini görüntüledik!



fakfukfon nuri gagarin'i hiçbir masraftan kaçınmayarak portekiz'e göndertti ve muhabirimiz doğumundan bu yana milyarlarca insan tarafından hep merak edilen isa'nın çilesini görüntüledi. 

işte nuri gararin'ın haberi...


hz. isa'yı nasıl bilirdiniz? yakışıklı? karizmatik? heybetli? kudretli? e o zaman portekiz'in güneyindeki hazreti fatima katedralindeki şu iki isa heykeline bakın lütfen. 
ikisinin de atiest, komünist, yahudi ya da müslüman heykeltraşlar tarafından yapıldığına kalıbımı basacağım bu heykeller dünyanın en çirkin isa heykelleri olmalı. 
ilki isa'nın çocukluğu diğeri ise o malum an. ikisi de korkunç ikisi de çirkin ikisi de insani dinden soğutacak cinsten.


bebek isa bildiğin katil bebek çaki. birazdan bıçağını çıkartıp böğrünüze saplayacakmış gibi bi hali var. kendisine ancak dijital kameranın zoom'u ile anca bu kadar yaklaşabildim, öyle diyim.


diğeri de bir garip isa veli. zayıf, çelimsiz, kara kuru bir şey. hadi diyelim şartlar bu kadar kilo vermesine, anöreksik mankenlere dönmesine sebep oldu ama o yüz? ya o yüz? o her yerinden katran damlayan gudubet yüz? isa değil çirkin betty mübarek!

hadi diyelim bu antikatolik, din düşmanı heykeltraş yaptı bu heykelleri, peki kilise nasıl onay verdi yahu buna? hangi akla hizmet? ne düşünüyorlardı bu heykeller oraya konulurken? ne almışlardı ya da? vatikan göreve!!!


acaba israil'in bir oyunu olabilir mi? (rte 
göreve!!!) ya da el kaide? günümüz dünyasında her şey mümkün karamelli dondurmalar.

bu fotolardan çıkartılacak ana fikir ise isa'nın çilesinin çirkinliği oldudur sevgili okur. "allah çirkin şansı versin" lafı ise isa ile bağdaştıramayacağımız bir durum. onu da isviçreli biliminsanları araştırsın artık.


unutmayın, "herkes gönlünün ekmeğini yir" der seda sayan. umutla kalın. bu yüzden mel gibson senin de boyun posun devrilsin. üzerinize yıldzlar yagsın.


yayınımız isa'nın çilesi isimli filmden türkçe bir eserle sona eriyor.  
öptüm, kib, bye.





2 yorum: